Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi

Vizyon: Akademik başarının yanı sıra, milli manevi değerlerine, öz kültürüne bağlı, insanları, doğayı, hayvanları seven, bilime önem veren, sorgulayan, araştıran öğrenciler yetiştirdiği için öncelikli olarak tercih edilen, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde il ve ülke genelinde adından söz ettiren, okulundan memnun veli, öğrenci ve öğretmenlere sahip, okul kültürünü ve ahlaki değerleri en üst düzeyde geliştiren, başarılı, mutlu ve öz güveni yüksek nesillerin yetiştirilmesini ilke edinmiş, her alanda örnek öğrenciler yetiştiren bir eğitim kurumu olmaktır.

Misyon: Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, aldığı sorumlulukları yerine getirebilen, teknolojiden yararlanabilen, bilgisinden ve yeteneklerinden dolayı kendine güvenen, sorunlarına çözüm getirebilen, ATATÜRK ilke ve inkılâpları doğrultusunda kendini çağın gereklerine hazırlayan, en az iki yabancı dil bilen, birlikte öğrenen bir eğitim anlayışı içinde , toplumsal gelişmeye yardımcı olan, sanat ve estetik duygusu gelişmiş, okul kültürünün ahlak değerlerini temsil eden bireyler yetiştirmek için vardır.

Başarılar:

Yabancı Dil: İngilizce, Almanca
Sportif Etkinlikler: FUTSAL,BADMINTON,FUTBOL,BASKETBOL,JİMNASTİK
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ETWINNIG,OKULUM TEMİZ,SIFIR ATIK

Belgegeçer - (252) 242 2029

WEB - https://ermasanadolu.meb.k12.tr

Adres - Gazi Mustafa Kemal Bulvarı. Köprübaşı Mah. No148 Ula/Muğla

Kütüphane Kitap Sayısı :1980
Öğretim Şekli :Normal(gündüzlü)

Adres - Gazi Mustafa Kemal Bulvarı. Köprübaşı Mah. No148 Ula/Muğla

Ulaşım Hafta içinde Muğla merkezden ve ilçemizden belediye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakikada bir, hafta sonu ise 30 dakikada bir aralıklarla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Muğla merkeze 12 km. Ula ilçe merkezine 1 km.